top of page
man-by-truck-guy-delivery-uniform-man-with-clipboard.jpg

(SENIOR) PLANNER
Fulltime

Heb jij een passie voor wegtransport, kennis van zeecontainervervoer en ben jij als (senior) planner klaar voor een volgende stap in jouw carrière? Dan ben ik voor ons zusterbedrijf Melle Transport op zoek naar jou! 

Als transporteur is Melle transport gespecialiseerd in (Inter)nationaal vervoer van zeecontainers. Veelal expediteurs weten Melle Transport te vinden als vaste partner in het transport. De cargo die vervoerd wordt is dan ook ontzettend divers, van frisdrank, meubilair tot röntgenapparatuur. Melle Transport is 6 jaar geleden begonnen en heeft direct een vliegende start gemaakt en dankzij het succes blijft de organisatie groeien. Daarom zijn ze nu op zoek naar iemand die samen met de organisatie wil blijven ontwikkelen en de dienstverlening naar een nog hoger plan kan tillen. Hard werken en een goede sfeer gaan hand in hand bij Melle Transport. De organisatie is overzichtelijk en de lijnen zijn kort. Op kantoor zijn 6 planners dagelijks bezig met de coördinatie van ruim 40 vrachtwagens. Op kantoor heerst een open en informele sfeer. Ook de directie is veelal aanwezig en de deur staat altijd open voor een vraag of praatje. Er wordt veel van jou verwacht, maar daar staat ook echt iets tegenover, geregeld wordt er geborreld en periodiek wordt er gedineerd. Tijdens feestdagen is er een attentie en jouw verjaardag gaat zeker niet zomaar voorbij.

Wat ga je doen?

 • Als een echte spin in het web zorg jij samen met jouw collega’s dat de vrachtwagens gepland worden. Tijdens dit hele proces communiceer je pro-actief met jouw klanten en schakel je met diverse warehouses en customer- service in Europa.

 • Jij bent collegiaal en benaderbaar en jij ondersteunt jouw collega’s bij probleemdossiers of calamiteiten.

 • Doordat jij goed strategisch kan denken en het leuk vindt om te puzzelen zorg jij ervoor dat de vrachtwagens extra goed en efficiënt benut worden, zoals bijvoorbeeld het combineren van import en export.

 • Jij weet goed het overzicht te houden over het gehele wagenpark zodat je specifieke klantaanvragen perfect kan voorzien van de juiste oplossing.

 • Naast de planningstaken die jij hebt ben jij als hoofplanner onmisbaar in het ondersteunen van de directie bij bijvoorbeeld afstemming met klanten, troubleshooting en schadeclaims, onderhoud en overzicht van het wagenpark

Herken jij jezelf hierin?

Voor deze rol zoekt Melle Transport echt iemand met een hart voor transport en die zich prima weet te redden binnen deze dynamische Rotterdamse wereld die nooit stilstaat. Om hier een succes van te maken herken jij je in ieder geval in het volgende:

 • Jij bent een echte teamspeler, bent stressbestendig en bent niet bang van een uitdaging

 • Jouw collega’s kunnen altijd bij jou terecht voor een vraag of ondersteuning

 • Je hebt HBO Werk/Denkniveau - Een must is dat jij bekend bent met planning van internationale containertransport

 • Jij hebt de potentie/ambitie om leiding te geven en vindt het leuk om mee te denken over de bedrijfsvoering

 • Jij beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse Taa​l

Wat bieden wij?

In deze rol ga jij als hoofdplanner de kans krijgen om echt het verschil te maken. Jij krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en volledig verantwoordelijk te zijn voor een goed en modern wagenpark dat de komende jaren zeker zal gaan groeien. Daarnaast hebt je leuke collega’s, krijg je veel vrijheid om je werk te doen en is er veel ruimte voor zelfstandigheid, plezier en verantwoordelijkheid. Qua voorwaarden kan je het volgende verwachten:

 • Een goed salaris, geheel afhankelijk van de ervaring die je meebrengt

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO beroepsgoederenvervoer

 • Attenties bij feest- en verjaardagen, geregeld borrels en een informele sfeer

 • Goede pensioenregeling, vakantiegeld, pensioenregeling en reiskostenvergoeding​

Interesse? Solliciteer nu!

Upload CV
Upload Motivation Letter (Optional)

Thank you! We'll be in touch.

Join the
FOX Family

Get on board and start your future!

bottom of page