top of page

WAREHOUSE MEDEWERKER (ORDERPICK)

Apply Now

Berkel en Rodenrijs, Netherlands

Job Type

Full Time

About the Role

Je komt in ons Warehouse te werken en als warehouse medewerker (orderpick) zorg jij ervoor dat alle uitgaande goederen op de juiste manier worden verzameld en gereed worden gemaakt voor verzending. Dit houdt in dat je orders pickt en orders verwerkt, inpakt, controleert en klaarzet. Daarnaast help je de chauffeurs (met een pompwagen of heftruck) de vrachtwagens te laden en lossen. Je werkt samen met de andere loodsmedewerkers, de planners en de chauffeurs. Tevens zorg je dat het magazijn keurig op orde blijft. Jouw functie vergt een enthousiaste persoonlijkheid en een pro-actieve en zelfstandige houding.

Requirements

- In bezit van een Heftruck en Reachtruck certificaat is een pré;

- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

- Je werkt nauwkeurig en je bent stressbestendig;

- Je houdt van aanpakken, je bent communicatief sterk, hebt doorzettingsvermogen, je bent een echte teamplayer en je hebt een positieve instelling.

- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als warehousemedewerker en je bent bekend met scannen.

About the Company

FOX Global is een groep van logistieke bedrijven welke sinds kort gevestigd is in het nieuwbouwpand de FOX BOX in Berkel en Rodenrijs. Hier zijn al onze services samengebracht onder één dak. FOX Global is in de loop der jaren geëvolueerd van een traditioneel expeditiebedrijf naar een internationaal georiënteerde logistieke dienstverlener. We verzorgen voor onze klanten de import en export van luchten zeevracht, we slaan goederen op in onze loods, doen de orderpicking en verpakking en verzorgen de distributie en transport. Samen met je collega’s werk je in een inspirerende werkomgeving, volledig nieuw en met een geweldig vrij uitzicht.

Apply Now
bottom of page